De Kempen op zijn lekkerst

abdij van postel
© Abdij van Postel

In de voormiddag geleid bezoek aan de Norbertijnenabdij van Postel met degustatie van de abdijkaas. Tijdens je bezoek maak je (van nabij) kennis met het leven van de paters. Binnen de abdijmuren legden ze een indrukwekkende kruidentuin aan waarvan de kruiden dienen als basis voor geneeskrachtige middeltjes die ter plaatse worden geproduceerd. Ook de moderne kaasmakerij staat op het programma, evenals een filmvoorstelling over het leven in en om de abdij.

In de namiddag, begeleide regiotocht langs unieke plaatsen waar we gaan proeven van streekgebonden lekkernijen. We zoemen in op beziens- en wetenswaardigheden. De gids verrast u met leuke verhalen uit de streek. U bezoekt een medewerker aan de TV-serie “Van vlees en bloed” en andere personen die u een erkend streekproduct aanbieden.

Prijs
Op aanvraag
Inbegrepen
✓ Vervoer per luxe-touringcar
✓ Ontvangst met koffie/thee & mini-koffiekoekjes
✓ Alle inkomgelden
✓ Alle gidskosten
✓ Middagmaal
✓ Alle aangeboden proeverijen/degustaties
Extra informatie
Vanaf 40 betalende deelnemers, 41ste gratis