Gastronomie bij Wout Bru

wout bru sanglier

Durbuy is the place to be. Sterrenchef Wout Bru zet het piepkleine charmante stadje terug op de kaart. Van een ingeslapen Ardense bestemming voor dagtoeristen is Durbuy in korte tijd uitgegroeid tot een drukbezocht gastronomisch verwenoord. Wout Bru voorstellen is al lang niet meer nodig.

In het Zuid-Franse Eygalières bouwde Wout zijn restaurants uit tot topzaken. In 2018 wisten Marc Coucke en zijn lokale zakenpartner Bart Maerten, Wout te overtuigen om de leiding te nemen van het gastronomisch restaurant Bru’sserie van Le Sanglier des Ardennes in Durbuy.

Naast de tafelgeneugten biedt het stadje een prachtig decor voor een verfrissende wandeling in het middeleeuwse centrum met authentieke smalle steegjes.

Afreisdata
Prijs
Vanaf € 529
Inbegrepen
✓ Vervoer per luxe autocar
✓ Le Sanglier des Ardennes ****
✓ Volpension
✓ Rondrit treintje Durbuy
✓ Bezoek met proeverij aan het Château de Bioul
✓ Aperitief en aangepaste wijnen, waters en koffie bij het diner
✓ Waters en koffie bij de lunch
Reisduur
2 dagen
Opstapplaatsen
  • Affligem - 1790
  • Antwerpen - 2000
  • Brugge - 8000
  • Lummen - 3560
  • Gent - 9000
  • Sint-Niklaas - 9100
  • Leuven - 3000
  • Dendermonde - 9200
  • Erpe-Mere - 9420
  • Thuisophaling mogelijk